Implantologie

Clinica Dr. Codrean

Implant dentar complet pret

Dinții atrăgători ce au un aspect natural ne ajută să arătăm și să ne simțim senzațional. Ne oferă încredere zi de zi, în toate activitățile noastre. De la serviciu până la întâlnirea de seară cu prietenii noștri.

 

Pozele reușite din concediu, întâlnirea cu colegii de liceu sau întâlnirea cu familia – sunt momente încărcate emoțional, pline de fericire. Un zâmbet larg, sănătos, va imortaliza aceste trări pentru totdeauna.

 

Pentru mulți dintre noi, pierderea unui singur dinte poate avea un impact puternic asupra vieții sociale.

 

Un zâmbet sănătos. Implantul dentar este soluția cea mai bună și cea mai eficientă atunci când trebuie să înlocuim dinții ce au fost pierduți

implant dentar complet pret

Iată câteva beneficii dacă vei alege această variantă de tratament:

  • Coroanele pe implanturi arată și se simt la fel ca și dinții naturali
  • Au o durată de viață îndelungată
  • Te ajută să mănânci și să vorbești natural din nou
  • Opresc retracția gingivală ce apare în urma extracțiilor
  • Sunt ușor de îngrijit
  • Majoritatea studiilor relatează o rată de succes de peste 90%
implant dentar complet pret

Ce durata de viață are un implant dentar?

Implanturile dentare sunt concepute pentru a fi o soluție permanentă la pierderea dinților. Ne putem aștepta la o durată de viață între 20 și 30 de ani pentru tratamentele cu implanturi dentare. Cu toate acestea, rata lor de supraviețuire depinde foarte mult de modul în care aveți grijă de sănătatea orală.

Pentru cele mai bune rezultate, sunt recomandate vizite de igienizare profesională o dată la 4 luni la medicul dentist.

Iată un studiu în care a fost urmărită performanța a 10871 de implanturi pe o perioadă de 22 de ani. Din acest număr impresionant de implanturi inserate, doar 178 au fost considerate eșecuri.

implant dentar codiagnostic

Cât costă implanturile dentare?

Datorită particularităților individuale ale fiecărui pacient, costul tratamentului cu implanturi este unul variat. Ne este greu să dăm răspuns căutării din bara Google – ,,implant dentar complet pret”.

Valoarea unui tratament cu implanturi dentare variază în funcție de mai mulți factori care țin de particularitățile individuale ale fiecărui pacient. Astfel designul lucrării și materialul ales este unul dintre factori. De asemenea, contează cantitatea de os prezentă și numărul de implanturi ales pentru a susține o lucrare dentară.

Pentru a obține un plan de tratament personalizat, este nevoie de o consultație amănunțită și de efectuarea unei radiografii 3D(CBCT). Radiografia 3D ne va oferi detalii importante referitoare despre dimensiunile osului existent. Astfel vom putea afla numărul de implanturi necesar și care va fi întinderea lucrării protetice. Totodată, radiografia 3D ne va da detalii despre nevoia intervențiilor adiționale asupra țesutului osos și gingival. Acestea  ne vor asigura că tratamentul va avea o durată de viață îndelungată.

implant dentar complet all on 4

Tratamente stomatologice în rate

Ai 0% dobândă la tratamentele achitate prin cardul Star BT

Află mai multe detalii la acest link:

   În munca noastră zilnică, folosim cele mai noi tehnologii: software de smile design, software pentru planificare ortodontică și pentru planificarea procedurilor de implantologie în cel mai puțin invaziv mod.

Îți dorești o programare?

Poți să ne suni la numărul 0751713500 sau să completezi formularul de programări