Clinica Dr. Codrean

Albire dentară profesională

Un zâmbet impecabil nu este doar pentru vedete.

Dacă în viața ta urmează un eveniment important cum ar fi nunta, ceremonia de absolvire, un interviu important sau dacă pur și simplu îți dorești să apari în fața lumii cu un zâmbet alb și strălucitor ce îți va reda încrederea în sine, albirea dentară profesională te poate ajuta să obții acest lucru.

Accesibil

Tratamentul de albire dentară profesională este o modalitate accesibilă de a-ți îmbunătăți zâmbetul. Îndepărtează petele și decolorările de la nivelul smalțului în doar 60 de minute!

albire dentară profesională

Este una dintre cele mai populare proceduri cosmetice dentare datorită rezultatelor foarte rapide pe care le obținem.

Rezultate excelente

Clinica noastră îți oferă opțiuni de albire dentară in office/chairside cu efecte imediate. De asemenea, oferim tratamente cu gutiere de albire pentru acasă, ce vor fi purtate peste noapte, cu rezultate foarte bune.

Poți să vezi aici mai multe rezultate pe care le-am obținut cu sistemul Beyond:

albire dentara profesionala

Sistem unic de albire dentară

Rezultatele obținute cu lampa Beyond pot să fie spectaculoase. Majoritatea pacienților vor avea dinții mai albi cu până la 8 nuanțe după doar 30 de minute de expunere.

Sistemul unic de atașare a lămpii la depărtătorul bucal oferă pacientului un confort deosebit în timpul tratamentelor. Pacienții au posibilitatea să folosească ecranul telefonului în timpul ședinței de albire dentară profesională.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, tratamentul de albire dentară este precedat de o igienizare profesională.

Albire dentară profesională dr codrean ciprian albire dentară profesională, albire in office, albire chairside, zâmbet alb, albire Beyond

Albirea dentară profesională. Redefinită.

Pentru a realiza tratamentele de albire dentară profesională folosim protocolul și materialele firmei Beyond fabricate în SUA.

Lampa Beyond II Ultra utilizează o lumină LED de intensitate  înaltă ce activează materialul de albire. Ultrasunetele accelerează efectele lămpii și scurtează durata ședințelor.

Beyond este un lider la nivel global în materie de albire dentară profesională.

Albire dentară profesională dr codrean ciprian albire dentară profesională, albire in office, albire chairside, zâmbet alb, albire Beyond

Cele mai frecvente întrebări legate de albirea dentară

1. Cine poate beneficia de tratamentul de albire cu lampa Beyond?

Albirile dentare obținute cu protocolul oferit de către firma Beyond au rezultate impresionante pentru orice pacient care dorește să își albească dinții. Eficiența maximă este în cazul dinților ce prezintă colorații extrinseci cauzate de mâncare, băuturi sau produse din tutun.

Tratamentele cu lampa Beyond sunt eficiente de asemenea și în cazul dinților cu pete intrinseci . De exemplu: pete date de tetraciclină, fluoroză dentară sau în cazul petelor dentare asociate cu îmbătrânirea.

În cazul colorațiilor datorate dinților devitali, vom aplica tratamente de albire internă.

Albirea dentară este indicată persoanelor de peste 20 de ani.

2. Îmi va albi coroanele dentare sau fațetele prezente pe dinți?

Tratamentele de albire dentară sunt eficiente doar asupra dinților naturali și nu pot schimba culoarea coroanelor ceramice sau pe cea a fațetelor. Efectul de albire a obturațiilor dentare din material compozit există, însă nu este la fel de intens ca și cel prezent la nivelul smalțului dentar.

Cele mai frecvente întrebări legate de albirea dentară

3. Cât de albi vor fi dinții mei în urma tratamentului de albire dentară?

Rezultatele albirii dentare pot să varieze în funcție de natura și de severitatea colorațiilor prezente. Tratamentul tău de albire va fi mereu adaptat pentru ca noi să putem obține cele mai bune rezultate posibile.

Poți să vezi aici câteva rezultate pe care le-am obținut în urma tratamentului de albire dentară profesională.

4. Pentru cât timp se vor menține rezultatele albirii dentare?

Timpul mediu de menținere a rezultatelor este de 2 ani. Durata de timp în care vei beneficia de un zâmbet strălucitor va fi determinată de cantitatea de coloranți prezentă în alimentele pe care le consumi plus frecvența cu care îți periezi dinții și vii la ședințele de igienizare profesională.

5. Cât timp durează tratamentul cu lampa Beyond?

Pentru cele mai multe cazuri vom folosi trei ședințe de expunere de 10 sau 15 minute. Această perioadă variază în funcție de particularitățile fiecărui caz în parte.

Cele mai frecvente întrebări legate de albirea dentară

6. Îmi fac griji pentru efectele adverse ale albirii dentare. Este un tratament sigur?

Tratamentul de albire dentară profesională Beyond folosește un protocol de lucru premiat la nivel internațional ce nu prezintă riscuri pentru structura dinților tăi. Părțile moi vor fi izolate cu multă atenție ca să evităm riscul de înghițire a materialului de albire. Este indicat ca în timpul tratamentului să înghiți saliva ce se acumulează în gură.

Lampa Beyond folosește lumini LED și filtre speciale ce îndepărtează orice potențial efect dăunător dat de expunerea la căldură, astfel reduce riscul apariției sensibilității dentare în urma tratamentului.

7. Există riscul apariției sensibilității dentare?

Un număr redus de pacienți pot simți disconfort în timpul tratamentului de albire, în special cei care au fisuri în smalț sau zone de abrazie dentară datorate uzurii. Acestea zone sunt ocolite atunci când aplicăm substanța activă pe dinte. În plus, pentru un confort mai mare, lampa poate fi setată pe modul Low ce va diminua senzația de fulgerare.

La finalul tratamentului, va fi aplicată pe dinți o substanță ce conține fluor pentru a produce remineralizarea smalțului. Acasă pacienții pot alterna folosirea unei paste dentare de tip whitening cu o pastă dentară cu efect desensibilizant.

Cele mai frecvente întrebări legate de albirea dentară

8. Cum funcționează albirea dentară?

Pe piață există sute de produse de albire, însă toate se bazează pe aceleași principii de funcționare.

Peroxizii cel mai frecvent folosiți în albirea dentară, precum peroxidul de hidrogen sau peroxidul de carbamidă conțin molecule de oxigen. Aceste molecule reacționează puternic în momentul în care vin în  contact cu substanțele colorante de la nivelul suprafețelor dentare. Reacția va rupe legătura chimică dintre colorant și dinte, iar nuanța smalțului va deveni din nou strălucitoare.

9. De ce se colorează dinții?

Am enumerat mai jos principalii factori cu potențial colorant:

  1. Fumatul și consumul de tutun
  2. Consumul de alimente și lichide ce conțin coloranți puternici(cafea, vin, fructe de pădure etc)
  3. Neglijarea igienizării dentare periodice
  4. Igiena dentară inadecvată
  5. Îmbătrânirea dinților

Cele mai frecvente întrebări legate de albirea dentară

10. Cum va trebui să am grijă de zâmbetul meu în urma albirii dentare?

În primele 3 zile după tratamentul de albire dentară este indicat să urmați o ,,dietă albă’’. Veți evita fumatul, consumul de cafea, ceai, cola, vin roșu sau alte alimente cu un potențial ridicat de colorare. De asemenea este indicată evitarea pastelor de dinți ce conțin coloranți

albire dentara profesionala
Albire dentară profesională dr codrean ciprian

   În munca noastră zilnică, folosim cele mai noi tehnologii: software de smile design, software pentru planificare ortodontică și pentru planificarea procedurilor de implantologie în cel mai puțin invaziv mod.

Îți dorești o programare?

Poți să ne suni la numărul 0751713500 sau să completezi formularul de programări