Clinica Dr. Codrean

Menținerea rezultatelor

Întreținerea lucrărilor protetice

Fiecare tratament realizat perfect se poate transforma într-un eșec în lipsa unui plan de menținere a rezultatelor. După realizarea unui plan de tratament complet, este deosebit de important ca implanturile, fațetele sau coroanele să își păstreze stabilitatea. Întreținerea lucrărilor protetice și îngrijirea profesională sunt necesare în fiecare caz.

Îngrijirea profesională

Pentru fiecare caz tratat selectăm planul preventiv adaptat cel mai potrivit pentru a preveni apariția de carii noi sau reapariția bolii parodontale. După finalizarea unui plan de tratament, următorul nostru obiectiv este menținerea rezultatelor pentru o perioadă cât mai îndelungată.

 

În cazul unei situații stabile, o vizită la 6 luni este esențială pentru a menține dinții și gingiile sănătoase pentru cât mai mulți ani.

 

Vizita la 4 luni este indicată în cazul pacienților cu boală parodontală și pacienților fumători.

 

Putem creea o analogie între nevoia de îngrijire profesională a dinților cu cel al vizitelor de întreținere periodică al autoturismelor. Pentru a menține o stare de sănătate impecabilă a cavității orale, vizitele la medicul dentist sunt la fel de necesare precum este schimbul de ulei în cazul duratei de viață a motorului.

Întreținerea lucrărilor protetice dr codrean ciprian Kit menținere rezultate stomatologie Dr Codrean

Kitul de menținere a rezultatelor

Planul tău de tratament poate fi însoțit de un kit de menținere a rezultatelor ce va conține o periuță de dinți electrică și produse de  igienă dentară adaptate special nevoilor tale individuale. Aceste produse sunt gândite ca întreținerea lucrărilor protetice să fie făcută cât mai facil.

 

Considerăm că periuța de dinți  electrică este un instrument esențial pentru igiena fiecărui pacient.

 

În cadrul ședințelor de profilaxie, vei afla modul de folosire corect al produselor de igienă dentară.

 

Menținerea unor rezultate optime se datorează în mod egal utilizării corecte a produselor de igienă dentară și vizitelor periodice de îngrijire profesională.

Mentinerea rezultatelor obtinute mentinere lucrare protetica mentenanta ingrijire lucrare protetica plan de trratament rutina ingienizare

Cât timp a trecut de la ultima ta vizită la medicul dentist?

Tratamente protetice în rate!

Poți obține finanțarea tratamentelor tale în rate cu 0% dobândă prin cardul StarBT

Mai multe detalii vei obține cu un click pe butonul de mai jos:

   În munca noastră zilnică, folosim cele mai noi tehnologii: software de smile design, software pentru planificare ortodontică și pentru planificarea procedurilor de implantologie în cel mai puțin invaziv mod.

Îți dorești o programare?

Poți să ne suni la numărul 0751713500 sau să completezi formularul de programări