Ce ne distinge?

Clinica Dr. Codrean

Prezentarea clinicii

  Clinica noastră este un centru modern în care aplicăm principiile medicinei dentare digitale. 

   Vă oferim designuri personalizate ale noului zâmbet prin protcolul DSD, coroane și fațete CAD/CAM frezate în aceeași ședință, lucrări protetice realizate cu cea mai mare acuratețe mulțumită scanărilor intraorale.

   Experiența noastră de peste 10 ani și accesul la echipamente de ultimă generație ne permit să realizăm tratamente sigure în cel mai scurt timp posibil. Tehnologia și instrumentele de lucru digitale ne-au transformat în medici mai buni și ne-au permis să rezolvăm tratamentele cu un grad de predictibilitate mult mai ridicat. 

   Ne dorim ca fiecare pacient să se simtă binevenit și important la noi în clinică. 

   Punem valoare pe timpul pe care îl petreci alături de noi și știm că acesta este cea mai de preț resursă. Facem eforturi constant pentru a respecta ora pe care am alocat-o ședinței tale de tratament. 

O atmosferă relaxantă

prezentarea clinicii Dr. Codrean

Obținerea unui ambient plăcut în cadrul clinicii a fost un aspect pe care l-am considerat important atunci când am trecut prin faza de proiectare. Ne-am dorit ca procedurile realizate să fie prietenoase chiar și cu pacienții care nu sunt familiarizați cu vizitele la medicul dentist.

În timp ce savurezi o cafea sau o ciocolată caldă într-un scaun confortabil din sala de așteptare, poți să asculți muzică, sau chiar să îți urmărești serialul tău preferat de pe Netflix.  Ne dorim ca pacienții noștri să aibă o experiență de care să își amintească cu drag.

Îngrijire profesională prietenoasă

Ne face plăcere să ne cunoaștem pacienții și alocăm timpul necesar pentru a ne face înțelese planurile de tratament, deoarece știm că aceste detalii sunt esențiale în obținerea unor rezultate predictibile care să fie într-adevăr pe placul celor care apelează la serviciile noastre. 

Medicina dentară modernă se bazează pe o relație puternică între medicul dentist și pacient. Vizitele periodice de îngrijire profesională a dinților și identificarea precoce a leziunilor existente reprezintă cheia menținerii unei sănătăți orale impecabile.

Medicul dentist are un rol deosebit în îndrumarea pacienților înspre obținerea unei rutine corecte de îngrijire dentară. Din acest motiv încurajăm părinții să își aducă copiii la control de la o vârstă cât mai mică.

Credem că și pacienții noștri ar trebui să ne cunoască:

prezentarea clinicii

Măsurile de precauție

prezentarea clinicii

Siguranța manoperelor pe care vi le oferim reprezintă o prioritate în clinica noastră. Alegerea unui echipament de sterilizare produs în Germania de către un lider mondial ne recomandă în fața dumneavoastră pentru calitatea acestei proceduri. 

Suplimentar, pe lângă procedurile standard de dezinfecție a instrumentarului, noi folosim un aparat de ultrasunete care activează dezinfectanții și o mașină de spălat automată care curăță ustensilele în profunzime pentru ca ele să fie impecabile în momentul în care sunt sigilate în pungi și introduse în autoclav. Sistemul nostru de sterilizare este verificat zilnic cu testul Helix, săptămânal cu testul Bowie & Dick și trimestrial de către o firmă autorizată ce confirmă menținerea parametrilor standard ai aparaturii.

Dacă îți dorești să vezi modul în care realizăm sterilizarea instrumentelor, vom fi încântați să îți oferim un tur în care să îți putem explica protocoalele noastre de lucru.

Poți citi aici mai multe despre cum facem sterilizarea:

Tehnologie avansată

Am investit în cea mai bună tehnologie disponibilă pentru restaurarea dinților naturali. Sistemul CEREC reprezintă standardul de aur în domeniul restaurărilor protetice unidentare.
Cu el obținem într-o singură ședință restaurări 100% biocompatibile din ceramică, menite să reziste zeci de ani în cavitatea orală. Precizia de frezare și acuratețea adaptării marginale la nivelul dinților este una de neegalat.
Scannerul digital înlătură nevoia de a folosi amprente clasice, iar pacienții vor avea un plus de comfort în momentul amprentării, mai ales cei care au un reflex de vomă mai accentuat.
Microscopul dentar cu o putere de mărire de peste 20 de ori ne oferă posibilitatea de a realiza preparații precise, minim invazive ce vor garanta succesul tratamentului protetic.
Dacă vrei să știi mai multe despre tehnologia CEREC și cum realizăm lucrările dentare în aceeași zi, citește aici:

prezentarea clinicii

Medicină dentară de familie

prezentare clinica

La Dr Codrean considerăm că fiecare etapă a vieții este foarte importantă din punct de vedere medical și necesită o atenție specială. De la sugari și până la vârstnici, îi tratăm pe pacienții noștri cu același nivel de respect și îngrijire.

   În munca noastră zilnică, folosim cele mai noi tehnologii: software de smile design, software pentru planificare ortodontică și pentru planificarea procedurilor de implantologie în cel mai puțin invaziv mod.

Îți dorești o programare?

Poți să ne suni la numărul 0751713500 sau să completezi formularul de programări