Echipa

Clinica Dr. Codrean

Echipa clinicii Dr Codrean vă așteaptă cu drag! Suntem o echipă mică și prietenoasă de oameni devotați meseriei pe care o practicăm.

programare dentist online

Damaris Peter

front office

La începutul călătoriei tale către o stare de sănătate optimă, prima persoană cu care vei intra în contact va fi Damaris. Ea te va ghida în lumea complexă a clinicii noastre, explicându-ți cu răbdare și pasiune mecanismele care ne ajută să obținem un flux de lucru eficient și să-ți oferim servicii de cea mai înaltă calitate.

De la programări la clarificarea pașilor necesari pentru a urma un plan de tratament, Damaris este mereu acolo, plină de bunăvoință, gata să-ți ofere sprijinul de care ai nevoie.

Pe lângă abilitățile sale excepționale de comunicare, Damaris este și un expert în organizare. Ea ține totul sub control pentru ca programările tale să decurgă fără probleme și să nu pierzi timp prețios. Cu ajutorul ei, fiecare pas în călătoria ta spre sănătate este bine gestionat, iar tu te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat: îmbunătățirea stării tale de bine.

Dr Codrean Ciprian Digital Smile Design

Ciprian Codrean

medic dentist

Cu bucurie, îți împărtășesc pasiunea și dedicarea pentru medicina dentară modernă. Cu experiența acumulată după absolvirea Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca în 2013, m-am întors în ținuturile mele natale, plin de entuziasm și cu dorința de a oferi cel mai înalt nivel de îngrijire dentară pacienților mei.

Mă consider norocos să fac parte din această lume fascinantă a medicinei dentare, unde identificarea și soluționarea problemelor sunt cheia pentru o sănătate dentară optimă. Ceea ce mă diferențiază și mă motivează este abordarea mea atentă și personalizată față de pacienți. Înțelegerea și comunicarea eficientă cu aceștia sunt esențiale pentru a le oferi încrederea și confortul de care au nevoie pe parcursul tratamentelor.

În calitate de medic dentist, mă mândresc cu faptul că investesc timpul necesar pentru a explica în detaliu pașii fiecărui tratament, astfel încât pacienții mei să aibă o înțelegere clară a procedurilor. Aceasta îi ajută să se relaxeze și să aibă încredere în echipa noastră pe tot parcursul îngrijirii lor dentare.

Unul dintre aspectele care mă inspiră cel mai mult în medicina dentară este tehnologia digitală. Consider că medicina dentară digitală nu reprezintă doar viitorul, ci și prezentul. Acest instrument revoluționar ne permite să fim medici mai eficienți și să oferim tratamente mai precise și mai confortabile pacienților noștri. Sunt pasionat de explorarea și aplicarea constantă a noilor tehnologii și proceduri în acest domeniu.

De-a lungul timpului, am devenit un membru activ al Societății de Stomatologie Estetică din România (SSER) și al Societății de Medicină Dentară Digitală (DDS). Participarea la aceste organizații mi-a oferit oportunitatea de a învăța și colabora cu alți profesioniști din domeniul medical și de a rămâne la curent cu cele mai recente dezvoltări în medicina dentară.

De asemenea, călătoresc frecvent la cursuri de specializare, atât în țară, cât și în străinătate, pentru a-mi îmbunătăți continuu abilitățile și pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii. Această dorință de a evolua constant în domeniul medicinei dentare mă motivează să ofer pacienților mei cele mai bune și inovatoare soluții de îngrijire dentară.

Dr Anida Babtan

Anida Băbțan

medic dentist, specializare chirurgie dento-alveolară și implantologie, lector universitar UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Când vine vorba de pasiune, expertiză și entuziasm, Dr. Anida Băbțan este un exemplu viu de medic dentist care iese în evidență în lumea medicală. Cu o diplomă în medicină dentară obținută în 2014 de la prestigioasa Universitate Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, și cu o specializare în chirurgie dento-alveolară, Dr. Băbțan nu numai că aduce cunoștințe solide în domeniul său, dar și o doză sănătoasă de entuziasm și energie pozitivă în orice mediu în care activează.

Un alt aspect notabil al carierei Dr. Băbțan este angajamentul ei în învățământul superior. Ea împărtășește generos cunoștințele și experiența ei cu viitoarele generații de medici dentiști la catedra de Reabilitare orală a facultății UMF Cluj-Napoca, unde deține poziția de lector universitar. Acest rol nu numai că îi oferă ocazia de a influența și de a inspira viitori profesioniști din domeniu, dar o ajută și pe ea să rămână conectată la ultimele tendințe și cercetări în stomatologie.

Popa Alexandru endodont

Alexandru Popa

medic dentist, specializare endodonție

Ce îl face pe Alexandru Popa să iasă în evidență? Ei bine, pasiunea lui pentru endodonție și setea de cunoaștere l-au condus către numeroase cursuri de perfecționare în această ramură fascinantă a medicinei dentare. Astfel, și-a consolidat și mai mult expertiza și a ajuns un adevărat maestru în acest domeniu.

În fiecare zi de muncă, doctorul Popa recurge la un instrument de neînlocuit: microscopul dentar. Cu ajutorul lui, obține cele mai bune rezultate pentru pacienții săi, redându-le zâmbetele strălucitoare. Este un adevărat magician al durerii de dinți, iar pacienții îl adoră pentru abordarea sa jovială și pentru felul în care le face să uite de orice disconfort.

Mirela Turc

Mirela Turc

asistentă medicală

Mirela are o experiență vastă de peste 10 ani în domeniul medical și este o profesionistă desăvârșită. Este o persoană meticuloasă, mereu atentă la detalii și își iubește meseria din tot sufletul. Pentru ea, bucuria cea mai mare constă în a fi alături de pacienți în călătoria lor unică spre obținerea unui zâmbet nou.

Deși meseria ei este una serioasă, Mirela știe să aducă o pată de culoare și bucurie în lumea medicală. Cu o energie molipsitoare și un simț al umorului bine pus la punct, ea reușește să creeze o atmosferă prietenoasă pentru pacienți.

   În munca noastră zilnică, folosim cele mai noi tehnologii: software de smile design, software pentru planificare ortodontică și pentru planificarea procedurilor de implantologie în cel mai puțin invaziv mod.

Îți dorești o programare?

Poți să ne suni la numărul 0751713500 sau să completezi formularul de programări