Clinica Dr. Codrean

Transformarea lui Tudor

Metamorfoză Tudor Dr Codrean Before and After Digital Smile Design Emax Metamorfoză Tudor Dr Codrean Before and After Digital Smile Design Emax

Detaliile cazului

Armonia zâmbetului a fost perturbată de către un incisiv central cu o discromie puternică. Edentațiile laterale și suprafețele de uzură situate pe dinții frontali au contribuit la modificarea fizionomiei.

Incisivul central și-a pierdut vitalitatea cel mai probabil accidental. Acesta prezenta multiple fisuri adânci în stratul  de smalț.  Edentațiile laterale au fost consecința proceselor carioase multiple netratate la timp.

Așteptările pacientului

Așteptările pacientului au vizat îmbunătățirea esteticii segmentului anterior din maxilar.

Pacientul și-a dorit un zâmbet natural cât mai perfect care să nu trădeze o intervenție stomatologică asupra dinților săi.

Acesta ne-a cerut să restaurăm zonele edentate, să mascăm incisivul central colorat și să închidem diastema (strungăreața).

Tratamentul nostru

Primul pas al tratamentului a fost realizarea unui proiect digital al noului zâmbet – Digital Smile Design. În urma ședinței foto și a scanării arcadelor, am realizat pe computer un design al zâmbetului propus. Tehnicianul dentar a transpus proiectul digital într-un model printat 3D(Wax-up digital).

În a doua ședință am oferit pacientului posibilitatea să testeze acest zâmbet cu ajutorul unor fațete de probă (mock-up). Prin urmare, Tudor a avut posibilitatea să meargă acasă cu fațetele de probă și să le testeze fără ca dinții lui să fie șlefuiți. Am realizat un test drive al noului zâmbet fără să ne atingem de dinții lui naturali. În plus, pacientul a avut posibilitatea să primească o validare a aspectului noului zâmbet din partea familiei și a persoanelor apropiate.

A doua zi, Tudor s-a întors la clinică și am demarat planul de tratament propus. Reabilitarea arcadei superioare a fost realizată cu fațete din e.max în zona anterioară și punți din zirconiu Premium în zona laterală.

Contactează-ne!

Lasă-ne un mesaj și vei primi răspuns la întrebările tale în cel mai scurt timp posibil.

  Nume și prenume

  Număr de telefon

  Mesaj

  Tratamente în rate

  Îți putem oferi tratamente în rate cu 0% dobândă prin cardul StarBT 

  de la Banca Transivania

  Apasă butonul de mai jos pentru mai multe detalii:

     În munca noastră zilnică, folosim cele mai noi tehnologii: software de smile design, software pentru planificare ortodontică și pentru planificarea procedurilor de implantologie în cel mai puțin invaziv mod.

  Îți dorești o programare?

  Poți să ne suni la numărul 0751713500 sau să completezi formularul de programări