Reconstrucție molari, premolar

Detaliile transformării

Endocrown CEREC Coroana endodontică Endocrown CEREC Coroana endodontică

Detaliile cazului

Dinții pacientului prezentau carii secundare multiple. Spațiile interdentare retentive pentru alimente cauzau frecvent apariția unui miros urât(halenă) deranjant pentru persoanele din jur. Igienizarea cu ață dentară era greu de realizat, iar gingia sângera frecvent.

Obturațiile(plombele) vechi erau necorespunzătoare din punct de vedere al formei și funcției.

Tratamentul nostru

Cazul nostru constă în refacerea armoniei din cadranul 3 mandibular. Tratamentul a constat în realizarea unui dinte complet digital (endocrown) și a două obturații fizionomice din material compozit.

Ultimul molar prezenta un tratament endodontic mai vechi, drept urmare a fost protejat cu o coroană digitală pe care am realizat-o în aceeași ședință. Dinții tratați endodontic sau altfel spus dinții care au nervul scos prezintă un risc crescut de fractură a pereților restanți. Pentru a preveni pierderea prematură, recomandăm realizarea unei coroane digitale. Simplu și eficient.

Ceilalți doi dinți prezenți au fost vitali și pentru reconstrucția lor s-a ales o soluție mai economică de tratament, obturații din material compozit.

Contactează-ne!

Lasă-ne un mesaj și vei primi răspuns la întrebările tale în cel mai scurt timp posibil.

  Nume și prenume

  Număr de telefon

  Mesaj

     În munca noastră zilnică, folosim cele mai noi tehnologii: software de smile design, software pentru planificare ortodontică și pentru planificarea procedurilor de implantologie în cel mai puțin invaziv mod.

  Îți dorești o programare?

  Poți să ne suni la numărul 0751713500 sau să completezi formularul de programări