Clinica Dr. Codrean

Transformarea lui George

George Before George after

Detaliile cazului

Pacientul s-a prezentat la clinica noastră cu o urgență dentară, mai exact cu un abces sub lucrarea dentară superioară. Această lucrare nu mai era de mult timp corespunzătoare. Examinarea intraorală a dezvăluit prezența unor focare dentare multiple. Pe lângă depunerile de tartru prezente, dinții inferiori prezentau un grad avansat de uzură.

Așteptările pacientului

Pacientul și-a dorit cel mai mult redobândirea funcției masticatorii. Deși se afla la o vârsta relativ tânără, nu mai spera că își va mai redobândi zâmbetul pe care îl avea odată.

Tratamentul nostru

Din păcate, datorită timpului prea lung de amânare, dinții prezenți sub lucrarea superioară nu au putut fi recuperați. Aceștia prezentau mobilitate, focare de infecție multiple și erau într-un stadiu avansat de deteriorare.

Tratamentul nostru a constat în refacerea arcadei inferioare cu elemente de zirconiu monolitic Standard. Dinții au fost restaurați prin intermediul unor coroane individuale și punți dentare în zona laterală. Aceste restaurații au fost realizate 100% digital. Dinții au fost scanați, iar amprenta a fost trimisă laboratorului cu câteva clickuri. Tehnologia modernă permite tehnicienilor dentari să înceapă designul unei lucrări la câteva minute după amprentare, din orice loc al planetei. Restaurațiile din zircconiu au fost frezate prin tehnologia  CAD/CAM.

Maxilarul a fost restaurat cu ajutorul unei proteze dentare totale cu o garnitură de dinți din compozit.

Contactează-ne!

Lasă-ne un mesaj și vei primi răspuns la întrebările tale în cel mai scurt timp posibil.

  Nume și prenume

  Număr de telefon

  Mesaj

  Tratamente stomatologice în rate

  Îți putem oferi tratamente în rate cu 0% dobândă prin cardul StarBT 

  de la Banca Transivania

  Apasă butonul de mai jos pentru mai multe detalii:

     În munca noastră zilnică, folosim cele mai noi tehnologii: software de smile design, software pentru planificare ortodontică și pentru planificarea procedurilor de implantologie în cel mai puțin invaziv mod.

  Îți dorești o programare?

  Poți să ne suni la numărul 0751713500 sau să completezi formularul de programări