CEREC

Clinica Dr Codrean

Coroane și fațete dentare într-o singură vizită

Tehnologia noastră avansată vă oferă coroane și fațete dentare personalizate realizate într-o singură vizită.

De ce suntem așa de încântați să vă oferim medicină dentară digitală susținută de către CEREC? Deoarece putem crea coroane și fațete dentare personalizate mai ușor ca niciodată. Este suficientă o oră ca să preparăm dintele și să obținem restaurația chiar în cabinetul nostru. Fără să mai fie nevoie de materiale de amprentă neplăcute, de coroane provizorii sau de timp de așteptare.

CEREC este o tehnologie inovativă ce ne permite să fabricăm coroane și fațete dentare ceramice, rezistente în timp.

Coroane intr-o singura vizita coroane intr-o singura ora coroane in aceeasi zi fatete in aceaceasi zi

One Day Dentistry

Sistemul CEREC este compus din 3 elemente: un scanner intraoral, o mașină de frezat și un cuptor de ardere a ceramicii. Metoda de amprentare a dinților preparați este una elegantă, digitală, ce elimină disconfortul produs de amprentele clasice.

Designul viitoarelor piese protetice va fi realizat chiar de către medicul tău dentist!

Coroane într-o singură vizită

Galerie foto coroane și fațete dentare realizate în aceeași zi

Care sunt pașii necesari?

 1. Inițial vom înregistra o imagine 3D a dinților tăi preparați cu ajutorul scanerului intraoral.
 2. Softul va reda modelul virtual și împreună vom hotărî designul viitorilor tăi dinți.
 3. Piesele protetice vor fi create prin frezarea unor cuburi ceramice în câteva minute.
 4. Ultimul pas este reprezentat de cimentarea adezivă a restaurațiilor. Ceea ce face specială această aparatură este faptul că estetica, forma și funcția vor fi redobândite în aceeași ședință.
coroane și fațete dentare o oră. o vizită cerec, same day dentistry, coroane și fațete dentare în aceeași zi, scanare intraorală, dinți 3d, dinte ceramică, fațetă ceramică

O programare la un medic care folosește sistemul CEREC vă garantează accesul la tehnologia dentară modernă. CEREC vă poate oferi un nivel înalt de calitate al proteticii dentare.

Piesele protetice realizate au o durată de viață superioară obturațiilor(plombelor) tradiționale. Studiile clinice indică o durată de viață a restaurațiilor de peste 20 ani pentru 90% din cazuri.

Ce tipuri de restaurări putem realiza?

 • Coroane dentare totale sau parțiale
 • Punți dentare de 3 elemente
 • Smile makeover – putem restaura zâmbetul tău într-o singură ședință
 • Endocrown – prelungim viața dinților cu tratamente endodontice
 • Coroane înșurubate sau cimentate pe implanturi
 • Fațete dentare
 • Obturații ceramice – inlay și onlay
 • Lucrări provizorii imediat după extracțiile dentare
coroane și fațete dentare dr codrean ciprian

CEREC în câteva cuvinte

 • O singură ședință de lucru – One Session Dentistry
 • Adaptare impecabilă
 • Minim invaziv cu substanța dentară
 • Fără metal – lipsa reacțiilor alergice
 • O estetică deosebită
coroane și fațete dentare o oră. o vizită cerec, same day dentistry, coroane și fațete dentare în aceeași zi, scanare intraorală, dinți 3d, dinte ceramică, fațetă ceramică

Care sunt avantajele tehnologiei CEREC?

1. Realizarea unei coroane CEREC este senzațional de rapidă

Întreg procesul durează aproximativ o oră. Nu va trebui să aștepți o săptămână sau două după laboratorul de tehnică dentară.

coroane și fațete dentare o oră. o vizită cerec, same day dentistry, coroane și fațete dentare în aceeași zi, scanare intraorală, dinți 3d, dinte ceramică, fațetă ceramică

2. Scanarea rapidă a dinților

Materialele de amprentă ce îți pot produce greață sau reflex de vomă sunt de domeniul trecutului. Amprentarea digitală face ca vizita la medicul dentist să fie una plăcută.

coroane și fatete dentare dr codrean ciprian cerec, same day dentistry, coroane și fațete dentare în aceeași zi, scanare intraorală, dinți 3d, dinte ceramică, fatetă ceramică

3. Adaptarea impecabilă a pieselor protetice. Fără compromisuri

Există mai puțini factori care pot influența negativ rezultatul final al reconstrucției protetice. Designul coroanelor este realizat cu un soft inteligent ce a fost perfecționat timp de 35 de ani. Nu există îndoieli atunci când vorbim despre adaptarea impecabilă a acestor coroane.

dotarile cabinetului stomatologic cerec stomatologie cad cam scaner intraoral stomaologie digitala medicina dentara digitala digital smile design godigital, dsd, scanare intraorala, scanner intraoral

4. Coroanele CEREC au aspectul dintelui natural

Și se simt la fel ca un dinte natural atunci când sunt cimentate la locul lor. O problemă pe care pacienții o relatează destul de frecvent este senzația de corp străin a coroanelor clasice. Acest inconvenient este relatat mult mai rar în cazul coroanelor realizate digital.

fatete CEREC

5. Durata lungă de viață

Materialele pe care le folosim au rezistența mecanică egală sau mai mare decât a unui dinte natural. Acest lucru înseamnă că ele au potențialul să reziste pe viață dacă sunt îngrijite corect.

Recomandările noastre pentru a beneficia cât mai mult timp de aceste restaurații minunate:

 1. evitarea zdrobirii alimentelor tari între dinți precum bomboanele sau nucile.
 2. vizita la 6 luni pentru igienizare profesională.
 3. pacienții cu bruxism au indicația de a purta gutiere de protecție în timpul nopții.
coroane și fațete dentare cerec, same day dentistry, coroane și fațete dentare în aceeași zi, scanare intraorală, dinți 3d, dinte ceramică, fațetă ceramică

6. Mai puțină sensibilitate la rece

Atunci când realizăm lucrări dentare împreună cu un laborator dentar, vom avea de așteptat 1 sau 2 săptămâni până la cimentare. Chiar dacă dinții șlefuiți sunt protejați de coroane provizorii, până la sosirea lucrării definitive există riscul apariției sensibilității la rece. Deoarece este realizată într-o singură oră, timpul de așteptare pentru coroana CEREC este nesemnificativ. Astfel, riscul apariției sensibilității dentare este aproape 0.

cerec, same day dentistry, coroane și fațete dentare în aceeași zi, scanare intraorală, dinți 3d, dinte ceramică, fațetă ceramică

7. Coroanele CEREC refac funcția dintelui imediat

Vei putea să te bucuri de noua ta coroană imediat după ce pleci din cabinetul medicului dentist. În plus, nu vei primi indicații să eviți consumul anumitor alimente pentru a preveni descimentarea, așa cum se întâmplă în cazul folosirii coroanelor provizorii.

coroana dentara CEREC 3D coroana dentara intr-o singura ora

8. Dinții tăi vor fi preparați mai puțin invaziv

Coroanele ceramice oferă posibilitatea medicului dentist să prepare dinții deasupra nivelului gingival. Asta înseamnă că dintele tău va fi șlefuit într-un mod mai puțin invaziv și își va păstra rezistența. Rezultatul va fi o restaurare ce va avea o durată de viață mult mai lungă.

coroane și fațete dentare o oră. o vizită cerec, same day dentistry, coroane și fațete dentare în aceeași zi, scanare intraorală, dinți 3d, dinte ceramică, fațetă ceramică

9. Colereta metalică nu va fi vizibilă

De fapt, aceasta nu este prezentă în cazul folosirii coroanelor integral ceramice. Un dezavantaj al lucrărilor metalo-ceramice este riscul apariției unei linii de trecere inestetice între metal și ceramică.

cerec, same day dentistry, coroane și fațete dentare în aceeași zi, scanare intraorală, dinți 3d, dinte ceramică, fațetă ceramică

Timpul necesar pentru a realiza o coroană dentară într-un laborator este de 1-2 săptămâni. Acest timp de așteptare plus vizitele suplimentare fac experiența la medicul dentist mai puțin plăcută.

CEREC este o soluție care ,,împinge’’ limitele medicinei dentare și transformă experiența din cabinet într-una pozitivă. Cu siguranță veți împărtăși această experiență persoanelor apropiate.

coroane și fațete dentare Flyer Cerec
coroane și fațete dentare Flyer CEREC Spate Dr Codrean Ciprian

Tratamente în rate

Îți putem oferi tratamente în rate cu 0% dobândă prin cardul StarBT 

de la Banca Transivania

Apasă butonul de mai jos pentru mai multe detalii:

   În munca noastră zilnică, folosim cele mai noi tehnologii: software de smile design, software pentru planificare ortodontică și pentru planificarea procedurilor de implantologie în cel mai puțin invaziv mod.

Îți dorești o programare?

Poți să ne suni la numărul 0751713500 sau să completezi formularul de programări