Clinica Dr. Codrean

Transformarea lui Emil

proteze pe capse, proteze dentare pe capse, proteza cu capse Proteza dentara pe capse

Detaliile cazului și așteptările pacientului

Dorința cea mai mare a pacientului nostru a fost refacerea funcției masticatorii. Pacientul și-a dorit să poată mesteca alimentele eficient și să poată simți din nou gustul adevărat al mâncării. După examinarea atentă a radiografiilor dentare, am constatat că suportul osos este suficient de bun pentru a propune proteza pe capse ca soluție optimă de tratament.

Tratamentul nostru

Planul de tratament în acest caz a fost păstrarea celor 4 canini și realizarea unor proteze dentare pe capse. Incisivii care prezentau un grad mare de mobilitate au fost extrași, iar caninii restanți au fost tratați pe canal cu ajutorul microscopului dentar.

Proteza pe capse va oferi o stabilitate deosebită în timpul masticației și a vorbirii. Garnitura de dinți din compozit, premium, a asigurat obținera unui rezultat estetic impecabil.

Laboratorul de tehnică dentară a realizat 2 proteze acrilice totale ranforsate cu o structură metalică sinterizată.

Timpul de realizare a planului de tratament a fost de 5 săptămâni. Aici a fost inclusă și perioada de vindecare postextracțională.

Indicăm proteza pe capse ca soluție de tratament atunci când pe o arcadă dentară mai sunt prezenți 2-4 dinți ce au un suport osos bun, iar procesele infecțioase sunt absente.

Acest tip de proteze pot fi adaptate și unui plan de tratament cu implanturi dentare.

Galerie foto

Pacient fericit

Mai multe detalii despre protezele dentare moderne găsești la acest link – click proteze dentare moderne.

Află care sunt indicațiile noastre referitoare la îngrijirea protezelor dentare la acest link – ghid întreținere proteze acrilice

Contactează-ne!

Lasă-ne un mesaj și vei primi răspuns la întrebările tale în cel mai scurt timp posibil.

  Nume și prenume

  Număr de telefon

  Mesaj

     În munca noastră zilnică, folosim cele mai noi tehnologii: software de smile design, software pentru planificare ortodontică și pentru planificarea procedurilor de implantologie în cel mai puțin invaziv mod.

  Îți dorești o programare?

  Poți să ne suni la numărul 0751713500 sau să completezi formularul de programări