Clinica Dr. Codrean

Transformarea lui Dorian

dinti fracturati igiena neglijata digital smile design codrean ciprian

Detaliile cazului

Pacientul și-a exprimat dorința de a redobândi aspectul natural al surâsului pe care l-a pierdut în urma unui accident. În cadrul primei consultații am observat că dinții din grupul frontal superior au suferit multiple fracturi, fără ca vitalitatea acestora să fie afectată.

Așteptările pacientului

Pacientul și-a dorit un tratament minim invaziv asupra structurii dentare existente, un aspect și o culoare care să nu trădeze intervenția unui medic dentist.

Tratamentul nostru

Planul de tratament a fost împărțit în patru etape. În primele trei etape au fost realizate: igienizarea profesională, tratamentele restaurative asupra dinților restanți, extracția resturilor dentare ce prezentau focare de infecție și o albire dentară profesională în cabinet cu lampa Beyond.

Tehnologia ne-a permis să îi oferim lui Dan coroanele integral ceramice în aceeași ședință cu preparația bonturilor dentare. Designul coroanelor a fost realizat cu softul CEREC după scanarea arcadelor dentare, iar coroanele au fost frezate din cuburi individuale de litiu disilicat (LiSi block, echivalent e-max). Colajul adeziv al coroanelor a fost realizat sub protecția unei folii de digă pentru a obține cele mai bune rezultate.

 

Poți citi aici mai multe detalii despre tratamentele CEREC într-o singură ședință.

Contactează-ne!

  Nume și prenume

  Număr de telefon

  Mesaj

  Lasă-ne un mesaj și vei primi un răspuns la întrebările tale în cel mai scurt timp posibil.

  Tratamente stomatologice în rate

  Îți putem oferi tratamente în rate cu 0% dobândă prin cardul StarBT 

  de la Banca Transivania

  Apasă butonul de mai jos pentru mai multe detalii:

     În munca noastră zilnică, folosim cele mai noi tehnologii: software de smile design, software pentru planificare ortodontică și pentru planificarea procedurilor de implantologie în cel mai puțin invaziv mod.

  Îți dorești o programare?

  Poți să ne suni la numărul 0751713500 sau să completezi formularul de programări